Дома

Срдечно добредојде

 

Почитувани посетители,

Добредојдовте на веб страниците на Сигма-СБ. Тука треба да ги пронајдете сите информации за нас, нашите производи и услуги и нашите решенија.

Ви посакувам пријатно разгледување.

со почит,

Славчо Бујароски
генерален директор 

 

 

За Сигма-СБ

 

Сигма-СБ е специјализирана компанија за имплементација на IT решенија за компаниски менаџмент. Ние ги оптимизираме финансиското работење, набавките, производството, логистиката, продажбата и други процеси во компаниите за да ги зголемиме нивните приходи и маржи, да го намалиме времето за реализација, трошоците и губитоците и да ја подобриме достапноста на нивните производи и услуги. Основана во 1995 год, Сигма-СБ зад себе има докажана реализација на успешни проекти за познати регионални и македонски компании. 

За повеќе информации околу можностите кои ги даваат решенијата од Сигма-СБ и како да ги ставите во фукција кај Вас, Ве молиме да нé контактирате веднаш.

 

              

SSB Express
за мали претпријатија

 

Олеснете си го секојдневието, ослободете се од грижата за софтвер, користете хостирано решение за Вашиот бизнис.

 • самостојна брза инсталација и почеток со работа за 15 мин
 • потребен е било каков компјутер не постар од 6 години и интернет конекција
 • не е потребен дополнителен скап сервер
 • обезбедено одржување на базата на податоци и заштита од бришење на податоците
 • изобилство на бесплатни видео обуки и упатства
 • ги има сите функционалности за самостојно работење
 • едноставна употреба
 • голем број на извештаи

 од

25 €

месечно*

 

грејс период

30 дена 

  

специјални попусти за
start-up  комапнии

    

*Цената важи во промотивниот период

повеќе ...

Производи и Услуги PDF Е-пошта

 

Главниот бизнис на Сигма-СБ е изведување на проекти. Нашите клиенти се претежно во реалниот бизнис сектор.

Најголемо учество во продажбата земаат производите и услугите кои се директно поврзани со автоматизацијата на определени деловни активности кај нашите клиенти.

Општ тренд на пазарот е потребата за комплетни и комплексни деловни услуги поврзани со управувањето на сложени деловни процеси во индустриско производство, продажба, набавка, управување со финансии и човечки ресурси.

Производите и услугите на Сигма-СБ се различни, но имаат заедничка визија да гарантираат комплетни решенија. Тие може да се групираат во следните области:

  1. SSB софтверски решенија за компаниски менаџмент
  2. Microsoft Dnamics NAV и Microsoft Dynamics CRM
  3. Услуги за системска интеграција и администрација на комплетни ИТ системи
  4. Услуги за избор, набавка и одржување на ИТ опрема
  5. Консалтинг за автоматизација, реинженеринг и оптимизација на бизнис процеси
  6. Изнајмување и хостирање на апликации (SaaS - Software as a Service)
  7. Help Desk и техничка поддршка - SLA (Service Level Agreement)
 
English (United Kingdom)   Croatian(HR)   Македонски (Macedonia)

Контакт

Сигма-СБ

Прашка 23
1000 Скопје

+389 2 3065 944
info@sigmasb.com.mk

By A Web Design

Анкета

Дали користите ERP софтвер?
 

За Сигма-СБ

Сигма-СБ е специјализирана компанија за имплементација на IT решенија за компаниски менаџмент. Ние ги оптимизираме финансиското работење, набавките, производството, логистиката, продажбата и други процеси во компаниите за да ги зголемиме нивните приходи и маржи, да го намалиме времето за реализација, трошоците и губитоците и да ја подобриме достапноста на нивните производи и услуги. Основана во 1995 год, Сигма-СБ зад себе има докажана реализација на успешни проекти за познати регионални и македонски компании. За повеќе информации околу можностите кои ги даваат решенијата од Сигма-СБ и како да ги ставите во фукција кај Вас, Ве молиме да нé контактирате веднаш.